Köks-nej och surströmmingshäng.

Andra veckan efter semestern påbörjad.
Allmänt seg Degerman har överlevt måndagen.
Jag visste ju att aftonen skulle spenderas på Ängarna tillsammans med Linda och Anneli ätandes ett par goda surströmmingsklämmor. Vilket gjorde att starten på veckan kändes betydligt mer lockande än vad den skulle ha gjort annars.
Det var kul att träffa Anneli (och Linda givetvis) som alltså gästar hemmaplan.

Helgen som just passerat var förövrigt en lugn och skön sådan.
Fredagen spenderades i stugan.
Lördag och söndag återfanns jag på Casa Hawk.
En helgkombo helt i min smak.
På Sunnanå började vi förövrigt se serien Castle rock. Den känns väldigt lovande såhär några avsnitt in.

I övrigt, saker om aldrig kan känns tillräckligt rena för att få vara i ett kök.

Haha, jodå jag äcklades också totalt innan jag insåg att den var ny från affär och endast passerade köket för att torkas av. Vilket mamma förklarade snabbt när jag, givetvis mycket diplomatiskt, undrade vad (i helvete) toaringen gjorde på diskbänken. Kombon får mig att äcklas såpass att jag inte vet säkert om jag ens är okej med att en oanvänd sådan ligger där. :)

Nu är det väldigt nära sängdags hörrni, måndagskvällar har en tendens att vara lite tröttare än många av veckans andra kvällar.

Låt oss alla sova gott i natt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>